Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

... Advertisement Clicks ...

Sunday, June 29, 2014

... Samsung vs Nokia ...


Tiada kata yang dapat di ungkapkan betapa gembiranya perasaan di hati bila dapat apa yang di impikan selama nie.. Macam menarik je bunyi'kan. Hik2... 
1.11.2012 - Impian menjadi kenyataan bila Samsung Galaxy Note II berada dalam genggaman.. Alhamdulillah.. memang sudah lama ingin memilikinya dari keluaran Note pertama dulu hinggalah keluarnya Note yang terbaru nie.
Dah agak lama gak tak beli handphone baru, tu yang bila dapat beli jadi teruja pulak. Heheee.. Dari zaman mula2 guna handphone nie, "Nokia" yang memula dapat tempat di hati. Kiranya memang nokia menjadi pilihan pertama di hati, hinggalah baru nie kali pertama menggunakan jenama selain dari Nokia. Bukanlah aku berpaling arah cuma mungkin sudah masanya tuk aku cuba yang lain. Tapi tak lah bermakna aku tinggalkan hp nokiaku itu. Hp nokia still lagi aku miliki...

Saturday, December 21, 2013

Disember datang lagi..


Disember muncul lagi.. 
Pejam celik... pejam celik..
sekejap je da sampai penghujung tahun 2013


Blog pun da lama bersawang, maybe tahun ini tahun yang paling
menyibukkan bagi diri aku. (da ngalahkan YB plak rasa). Hik2...
Sibuk melayankan

" si Comel ku" 

yang semakin banyak karenah
+ kerja-kerja seharian di Rumah & di Office..

Moga di beri waktu dan kesempatan yang terluang untuk
mencoretkan bermacam-macam kisah di Blog ku ini..

tO bE cOntinue stOry......

Sunday, September 30, 2012

... Syawal 1433H di Johor ..


Seminggu lebih syawal telah berlalu. Alhamdulillah... tahun nie merupakn tahun kedua berpeluang beraya di Johor kampung halamanku. Tahun pertama sebagai seorang Isteri dan tahun ini pula sebagai Isteri & Ibu kepada My Daughter tercinta Nurhayani Zahirah..Antara gambar-gambar yang sempat di snap dari lensa DSLR kami....

Perjalanan Pulang Berhari Raya Kuala Terengganu - Rengit






1-3 Syawal











Friday, September 28, 2012

... Salam semua ...

Wahhh.. sudah agak lama tak meng UPDATE laman blog aku nie.. Setelah 8 bulan bergelar seorang IBU masa itu terlalu singkat bagi aku.. Hampir setiap masa & hari di penuhi dengan tanggungjawab aku sebagai seorang Isteri, Ibu & Pekerja. Sesungguhnya itu semua memenatkan bagi aku, tapi aku bersyukur dapat melalui itu semua sebagai kehidupan baruku untuk tahun ini.
Insyaallah if ada kesempatan aku akan cuba mengupdate gak Blog yang da lama bersawang nie.. Hik2..