Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

... Advertisement Clicks ...

Saturday, December 31, 2011

... Hafiz & Adira - Ombak Rindu ...



Akhirnya dapat gak aku tgk cter " Ombak Rindu " nie... Jelaous sbnarnyer dengan orang-orang yang da tgk cter nie kat pawagam awal2 masa cter nie kua. Maklum jela, Kuala Terengganu xde panggung.. De pun kat Mesra Mall.. Tp sedia maklum la, Kuala Terengganu ke Mesra Mall bukannyer dekat.. Klu nk gie stakat tgk wayang baik xyah. So.. nak tak nak My Hubby kate tnggu jela kat Astro First keluar. Huhuu..

Khamis lepas, time lunch de la bce Metro.. Tgk punya tengok, rupanya "Ombak Rindu" kat Astro First da kua pun.. Cepat2 ckap kat Hubby.. Blik uma nie nk langgan la.. Dengan rse excted'y.. Tp tup2 mase msuk office de ler sorng dak offce nie bgtu dier da dpt cter tu.. Dak ofice atas yang tolong download-kan.. Akhirnya ptng sblm lek kje.. sempatler mmber sorng nie pndah cter tu dlm my pendrive.. Dapat la gak.. skurang2'y jimat RM 15.00 cz x yah nk lnggan kat Astro First. Hik2. Bab JIMAT tu yg penting. Anytime leh tgk..

Disebabkan ri Khamis mlm tu bnyak agenda.. So.. Ri Jumaat ptng tu ler baru berkesempatan nk tgk.. Mmg feeling giler la lyan cter nie.. Tngkap LELEH ag. Hahaaa..

Saturday, December 24, 2011

... Menghitung Hari Bergelar Ibu ...




24/12/2011 - 24/01/2012.. 
Setiap saat menghitung hari dan detik-detik untuk bergelar seorang "IBU"..
Macam-macam perasaan yang sedang membelenggu aku ketika ini..
" Excited & Takut ".. Itulah yang sedang aku rasakan sekarang nie..
Excited untuk bergelar seorang bakal ibu buat kali pertamanya
Takut untuk merasai pengalaman pertama melahirkan anak..
Apapun tu sumer akan ku lalui juga tak lama lagi..

Alhamdulillah segala persiapan
bagi menyambut bakal " Baby" dah pun hampir 100% siap..
Mana taknyer, sejak usia kandungan 5 bulan aku dah sibuk gie shopping.. Pertama kali merasai pengalaman bershopping
untuk persiapan "Baby" sendiri, Wonderful experience....
Butik " Anakku" &" Xiri Kiddy House "
di Kuala Terengganu antara menjadi pilihanku...
Sedia maklum jela.. nie jela yang aku perasan di Kuala Terengganu untuk pilihan membeli belah barang-barang baby.

Antara gambar barang-barang "Baby" yang telah di persiapkan...





















Pape pun yang penting semoga aku
Selamat melahirkan dengan selamatnya.
Aminnn.....
Semoga doa kalian semua
sentiasa mengiringi setiap langkahku hingga akhirnya...
Dan tak lupa
Especially'y untuk My Hubby "Mohd Nurhafez" Thanks untuk semuanya..