Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

... Advertisement Clicks ...

Saturday, December 24, 2011

... Menghitung Hari Bergelar Ibu ...




24/12/2011 - 24/01/2012.. 
Setiap saat menghitung hari dan detik-detik untuk bergelar seorang "IBU"..
Macam-macam perasaan yang sedang membelenggu aku ketika ini..
" Excited & Takut ".. Itulah yang sedang aku rasakan sekarang nie..
Excited untuk bergelar seorang bakal ibu buat kali pertamanya
Takut untuk merasai pengalaman pertama melahirkan anak..
Apapun tu sumer akan ku lalui juga tak lama lagi..

Alhamdulillah segala persiapan
bagi menyambut bakal " Baby" dah pun hampir 100% siap..
Mana taknyer, sejak usia kandungan 5 bulan aku dah sibuk gie shopping.. Pertama kali merasai pengalaman bershopping
untuk persiapan "Baby" sendiri, Wonderful experience....
Butik " Anakku" &" Xiri Kiddy House "
di Kuala Terengganu antara menjadi pilihanku...
Sedia maklum jela.. nie jela yang aku perasan di Kuala Terengganu untuk pilihan membeli belah barang-barang baby.

Antara gambar barang-barang "Baby" yang telah di persiapkan...





















Pape pun yang penting semoga aku
Selamat melahirkan dengan selamatnya.
Aminnn.....
Semoga doa kalian semua
sentiasa mengiringi setiap langkahku hingga akhirnya...
Dan tak lupa
Especially'y untuk My Hubby "Mohd Nurhafez" Thanks untuk semuanya..

2 comments:

Little kelip-kelip said...

so sweet......harap2 akak slmat melahirkan bby....so geng2 b2-10 bakal bgelar auty ler nmpaknyer...hehehehe

FieyzLa said...

Thanks ekien... Tu ler.. bakal2 aunty B-2-10 tunggu eks.. i'm ( Baby ) coming.. Hik2..