Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

... Advertisement Clicks ...

Monday, September 26, 2011

... Beraya with 2y Communication Engineering ...

Lagi beberapa hari kita semua akan sampai ke penghujung bulan Syawal kan..? Kejap je rase mase nie berlalu..9. September lepas Staff 2y berkesempatan berkunjung raya dari rumah ke rumah.. Nie adalah buat pertama kalinyer aku join cz baru tahun pertama bergelar staff 2y. Heheee.. Bagus gak aktiviti2 camnie, sekurangnyer dapat mengeratkan lagi tali silaturahim antara kami...

Budak 2 orang baju biru tu memang giler bergambo. Setiap pic msti de je gambo diaorang.. X habis2 nak inteframe.. Hik2..

Nie gambo aku ngan anak Sabrina, slah seorang dari staff 2y, " Aisyar ' namanya...

Tengok.... 2 orang nie lagi interframe..

Nie pic yang paling aku suke. Comel sangat2.. Heheee. Dari kiri ; Ros, Eyla, Wana, Lia & Syasya ( Anak Kak Sue )

" Keluarga Bahagia ". Hahaahaaa.. 2 Orang tengah2 tu ler bos kami orang, En Yusof & Puan Rahimah...

Gambar nie snap mase turn beraya kat rumah Kak Sue...

3 comments:

petiirrzzz said...

Tak ada butang 'like' la, mcm mne nk 'like' ni.

Anonymous said...

lelaki y pkai spek b'baju hitam 2 nmnye izzat ke?

Anonymous said...

cam menarik je keja kt c2..ada keja kosong x kt c2?hehe