Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

... Advertisement Clicks ...

Monday, September 26, 2011

... Santai Di Pantai Punggor ...

Hujung bulan 4 yang lepas berkesempatan balik ke kampung halaman tercinta setelah beberapa bulan tak balik ke kampung.. Heheee... Sempatler gie bersantai amik gambar di Pantai Punggor bersama My Hubby Nurhafez, My Little Sister Aien , Mieza & My Cousin Alia & Lisa. Banyak gak perubahan yang ada di pantai punggor setelah sekian lama aku tak gie. Dulu time sekolah je rajin gie, tu pn gie lepak-lepak ngan member if de mase terluang or de ppe event nak buat.. Gpon nie jela pantai yang ada dan yang paling terdekat dengan tempat aku..

Tujuan utama gie nie pun saje nak bersantai amik-amik gambo. Hik2..

" Aku & Lisa "

" Aku, LIsa & Alia... "

" Aku.. "

" Alia, Aku, Lisa & Aien .. "

" Alia, Lisa & Aku.. "

" Alia, Lisa & Aku.. "

" Aku & Aien.. "

" With My Hubby.. "

" & Lastly.. K.A. M. I "

1 comment:

petiirrzzz said...

akhirnya. de jugak cerita baru walau pun dah agak lama rasanya. hehe. cayok2 tuk berblog.